Anasayfam Yap    -
Reklam     -
Kunye     -
Son Mansetler    -
Iletisim                                 
Facebook    -
Benzine Zam
Haftasonu plan yapmayın !
''Cep''te bu oyuna düşmeyin !
Karakter boyutu :13 Punto15 Punto17 Punto19 Punto

Bu Duygu Anlatılmaz

Bu Duygu Anlatılmaz
Londra Olimpiyat Oyunları'nda atletizm kadınlar 1500 metre finalinde koşan ve altın madalya kazanan Aslı Çakır Alptekin'in Antalya'da yaşayan ailesi, televizyon başında kızlarıyla birlikte büyük sevinç yaşadı
11.08.2012 / 03:34


İngiltere'de düzenlenen olimpiyatlarda atletizm dalında Türkiye'ye ikinci altın madalyayı getiren Aslı Çakır Alptekin'in sevincine Antalya'da yaşayan ailesi de ortak oldu.



Televizyon başında yarışmayı dikkatle takip eden Alptekin'in babası Adil, annesi Hatice ve kardeşleri Osman, Aytekin ile Esra Çakır, yarış öncesi dua ettiler. Yarışın başlamasıyla birlikte büyük bir heyecan yaşayan ve yerlerinde oturamayan Çakır ailesi, kızlarının bitiş çizgisine birinci sırada tamamlamasıyla büyük bir sevinç yaşadı. Türk bayrağı açarak ve tezahüratlarla kızlarının başarısını kutlayan Çakır ailesi, göz yaşlarına hakim olamadı. Anne Hatice Çakır ise kızının birinci olmasının ardından kısa süre fenalık geçirdi.



"BU DUYGU ANLATILMAZ"

Baba Adil Çakır yaptığı açıklamada, kızı Aslı'nın birinci olmasıyla dünyaların kendisinin olduğunu söyledi.

Aslı'nın örnek bir sporcu olacağını ve kendisinin başarılı bir nesil yetiştireceğine inandığını elirten Çakır, ''Kızımla gurur duyuyorum. Bu duyguyu anlatmak mümkün değil. Böyle bir başarının ötesi yok'' dedi.

Anne Hatice Çakır ise kızının başarısı ile çok mutlu olduğunu ve mutluluğunu kelimelerle anlatamayacağını kaydetti.


Bu haber toplam 26 defa okundu
YORUMLAR
Ahmet Can: 
"Deneme"
Deneme yorumudur Deneme yorumudur Deneme yorumudur Deneme yorumudur Deneme yorumudur Deneme yorumudur Deneme yorumudur Deneme yorumudur Deneme yorumudur Deneme yorumudur Deneme yorumudur Deneme yorumudur Deneme yorumudur Deneme yorumudur Deneme yorumudur Deneme yorumudur Deneme yorumudur Deneme yorumudur Deneme yorumudur Deneme yorumudur Deneme yorumudur Deneme yorumudur Deneme yorumudur
12.08.2012 / 01:42
YAZARLAR