Anasayfam Yap    -
Reklam     -
Kunye     -
Son Mansetler    -
Iletisim                                 
Facebook    -
Benzine Zam
Haftasonu plan yapmayın !
''Cep''te bu oyuna düşmeyin !
Karakter boyutu :13 Punto15 Punto17 Punto19 Punto

TRT Spikerini Ağlattılar

TRT Spikerini Ağlattılar
Aslı ve Gamze'nin altın ve gümüş madalya kazanmalarını spiker Cüneyt Kıran gözyaşlarıyla anlattı.
11.08.2012 / 16:30


 



Londra 2012 Olimpiyatları'nda 1500 metre final koşusunda Aslı Çakır Alptekin ve Gamze Bulut'un altın ve gümüş madalya kazanmalarını TRT spikeri Cüneyt Kıran gözyaşlarıyla anlattı.



Londra 2012 Olimpiyatları 1500 metre final koşusunda milli sporcularımız Aslı Çakır Alptekin ve Gamze Bulut tüm Türkiye'yi büyük bir sevince boğdu. Son anlarda atağa kalkarak Aslı Çakır Alptekin koşuyu birinci bitirirken altın madalyayı kazandı, Gamze Bulut ise ikinci olarak gümüş madalya kazanmaya hak sahibi oldu.



Koşunun son anlarına doğru televizyon başındaki seyirciler heyecandan hop oturup, hop kalkarken TRT spikeri Cüneyt Kıran bu dakikaları anlatırken oldukça heyecanlıydı.



Televizyonları başında bu tarihi anları seyircilere anlatan TRT spikeri Kıran kendisini de bu heyecandan alamadı ve o dakikaları oldukça adrenalini yüksek bir şekilde anlattı.



10.20120811114125.jpg



Koşu sonucu Aslı Çakır Alptekin birinci gelerek altın madalya kazanırken Gamze Bulut ise gümüş madalya kazanarak ikinci oldu. TRT spikeri yarışın bitimini ağlayarak anlattı ve o dakikalar saniye saniye görüntülendi.


Etiketler:
Bu haber toplam 10 defa okundu
YAZARLAR