Anasayfam Yap    -
Reklam     -
Kunye     -
Son Mansetler    -
Iletisim                                 
Facebook    -
Benzine Zam
Haftasonu plan yapmayın !
''Cep''te bu oyuna düşmeyin !
Karakter boyutu :13 Punto15 Punto17 Punto19 Punto

Derbi Öncesi Büyük Şok

Derbi Öncesi Büyük Şok
Fenerbahçe, TFF Süper Kupa maçının hazırlıklarını tamamlarken, Gökhan Gönül, maç kadrosuna alınmadı.
11.08.2012 / 22:33


 



Fenerbahçe, Galatasaray ile yarın Erzurum'da yapacağı TFF Süper Kupa maçının hazırlıklarını tamamlarken, sakatlığı bulunan Gökhan Gönül, maç kadrosuna alınmadı.



Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde, teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen idmanda sarı-lacivertli oyuncuların ilk bölümde koşu, ısınma ve koordinasyon çalışması yaptığı bildirildi. Daha sonra 3 gruba ayrılan futbolcuların, 5'e 2 top kapma, pas çalışması yaptığı, hazırlıkların taktiksel ve bireysel antrenmanlarla tamamlandığı kaydedildi.



UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Vaslui ile oynanan rövanş mücadelesinde sol omzunun üzerine düşerek sakatlanan Gökhan Gönül'ün antrenmanda yer almadığı ifade edildi. Bu oyuncunun yanı sıra antrenmanın ikinci bölümünde, sağ üst adalesinde zorlanmaya bağlı ağrıları oluşan Serdar Kesimal'in de tedbir amaçlı olarak antrenmanı yarıda bıraktığı vurgulandı.



Gökhan Gönül kadroda yok



Sarı-lacivertli takımda, sakatlığı nedeniyle bugünkü idmana katılamayan Gökhan Gönül'ün maç kadrosuna alınmadığı açıklandı.



Vaslui maçında sol omzunun üstüne düşen Gökhan Gönül'ün bu bölgesinde kanama ve yumuşak doku zedelenmesi olduğu ve tedbir amaçlı maç kadrosuna alınmadığı bildirildi.



Fenerbahçe, Galatasaray ile yapacağı karşılaşma için saat 14.00'te özel uçakla Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Erzurum'a gidecek.


Etiketler:
Bu haber toplam 5 defa okundu
YAZARLAR